Taiteilija: Tatiana Echeverri Fernandez

Tatiana Echeverri Fernandez syntyi Costa Ricassa vuonna 1974. Hän opiskeli Düsseldorfin Kunstakademiessa ennen muuttoaan Englantiin ja opintojaan Lontoon Royal College of Artissa. Vuodesta 2008 alkaen hän on asunut ja työskennellyt Berliinissä.

Tatiana Echeverri Fernandezin työt ovat muun muassa installaatioita, veistoksia ja performansseja, ja niitä on ollut yli 2000 näyttelyssä. Kansainvälisiin näyttelytiloihin ja gallerioihin kuuluvat mm. MaRS Gallery (Los Angeles), Casado Santapau Gallery (Madrid) Barbican (London), Kunstverein (Düsseldorf), Museum Ludwig (Cologne), Gagosian Madison Avenue (New York), 176 Project Space (London), L’Espace de l’Art Concrete (Mouans-Sartoux), Triangle France (Marseille), ICA (London), CCA (Glasgow), Carl Freedman Gallery (London), Akinci Gallery (Amsterdam), Bloomberg Space, (London), Lisa Cooley Gallery (New York), Outpost (Norwich).